Friday, March 29, 2024

شماره کتاب نام نویسنده سال انتشار وضعیت
1 تولید و بهره برداری گیاهان دارویی مهم ایران دکتر احمد احمدیان 1379-1392

چکیده

گیاهان دارویی نقش کلیدی در بهداشت جهانی داشته و در دهه‌های اخیر توجه زیادی برای احیای مجدد گیاهان دارویی و الحاق و استفاده آنها در سیستم طب مدرن شده است. در طی دهه‌های گذشته گسترش وسیعی در طیف درمان‌های گیاهی صورت گرفته که رششد سریع تقاضا برای داروهای گیاهی و بالتبع گیاهان دارویی در دنیا را به دنبال داشته است. این امر موجب شده است که هر سال تعداد بیشتری از کشاورزان با تغییر نوع کشتاز رزاعت های دیگر به کشت گیاهان دارویی روی ‌آورند. در این اثر سعی شده است از نتایج طرح های پژوهشی انجام شده و تجارب علمی بدست آمده و با استفاد از سایر منابع معتبر، نکات کلیدی ارائه شود که ضمن راهنمایی محققین، دانشجویان و علاقه مندان در جهت انتخاب صحیح گونه گیاهی متناسب با اقلیم مورد نظر برای تولید و بهره برداری، نکات مهمی که دانشجویان رشته‌های مختلف را از مرحله کاشت تا برداشت گیاه هدایت می‌کند به زبان ساده و بصورت مختصر ولی مفید بیان شود.

نویسنده:
تعداد بازدید: